32-jarige man mishandeld in Assendelft

ASSENDELFT - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die plaatsvond op donderdag 15 september even na vijf uur in de middag, vlak voor een winkel op de Kaaikhof.

Door Lotte Verheul - 22-9-2016, 17:05 (Update 22-9-2016, 17:27)

Een 32-jarige man werd door een groepje jongens mishandeld toen hij uit een winkel kwam. Een van de jongens haalde een metalen voorwerp uit zijn broekzak en sloeg de man hiermee op zijn kaak. Vervolgens kreeg de man nog een klap op zijn achterhoofd.

Over de fiets van het slachtoffer was een vloeibare stof gegoten en zijn stuur bleek verdraaid te zijn. Meerdere omstanders kwamen de man te hulp.

De jongens vertrokken hierop. Het slachtoffer moest zichzelf onder doktersbehandeling laten stellen.Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving
Mededelingen
Stelling

Dure pillen niet vergoeden

Het ministerie van Volksgezondheid heeft zich rijk gerekend. De zorgpremie voor volgend jaar gaat fors hoger uit vallen dan gedacht. Naar verwachting gaat het om een stijging van bijna tien procent. De hogere premie is vooral het gevolg van peperdure nieuw ontwikkelde medicijnen. De vraag rijst of deze innovatieve pillen, die soms tot niet meer dan een marginale verbetering van de levensverwachting leiden, wel collectief betaald moeten worden. Om de zorg betaalbaar te houden moeten misschien pijnlijke keuzes gemaakt worden. Dure pillen moeten niet altijd vergoed worden.

Stelling

Zorgvraag van de week
Peter Borst
Beddenspecialist
Borst Bedden
Thema van de week: nachtrust in vakantietijd
Lees verder