Ravage in Zaandam door overstekende zwarte kat

Foto DNP.nu/Dirk-Jan Bood
 
Bekijk Fotoserie

ZAANDAM - Een overstekende zwarte kat zorgde woensdagnacht voor veel onheil op de Stationsstraat in Zaandam.

Rond kwart voor twee reed een automobilist vanaf de Westzijde de Stationsstraat in. Daar stak vlak voor hem een zwarte kat over. De bestuurder schrok hier zo van, dat hij de macht over het stuur verloor en twee geparkeerde auto's ramde.

Zijn eigen auto zat aan de voorkant helemaal in elkaar. Een tweede auto werd in de flank geraakt, de derde auto liep schade aan de achterkant op.

Er vielen geen gewonden.

Dit artikel is ook in de nieuwsbrief verschenen. Bent u nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Meldt u zich dan hier aan!Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving
Mededelingen
Stelling

Vervroeg de verkiezingen

Als de algemene politieke beschouwingen dit jaar iets duidelijk hebben gemaakt, is het wel dat de verkiezingscampagnes al zijn begonnen. Zelden ging het in de debatten over de inhoud van de plannen van het kabinet. Wel werd er gediscussieerd over wat de premier in het tv-programma Zomergasten had gezegd. Omdat daadkrachtig besturen er niet in zit in verkiezingstijd, zou het goed zijn als het advies van Hans Wiegel wordt opgevolgd. Vervroeg de verkiezingen met enkele maanden. Des te sneller wordt er weer gewoon geregeerd.

Stelling

Zorgvraag van de week
Peter Borst
Beddenspecialist
Borst Bedden
Thema van de week: nachtrust in vakantietijd
Lees verder