Purmerender langer vast voor vermeend inrijden op kind

PURMEREND - De 52-jarige Purmerender die sinds zaterdagavond vast zit na het aanrijden van een kind op een fiets op de Nijlstraat, blijft in voorlopige hechtenis. Dat heeft de rechter-commissaris woensdag besloten.

De man zou die zaterdagavond met zijn auto zijn ingereden op een jongen op een fiets en liet het slachtoffer gewond achter. Later meldde hij zich alsnog op de plek van het ongeval en werd daar aangehouden. De jongen raakte ernstig gewond bij het ongeval, een andere jongen liep licht letsel op.

Bestuurder vast na aanrijding kind Purmerend

De politie heeft een 52-jarige Purmerender aangehouden, die zich meldde nadat hij was doorgereden na een aanrijding van een kind in Purmerend.

Lees verder...

Op zaterdagavond vond op de Nijlstraat in Purmerend een verkeersincident plaats waarbij een jongen ernstig gewond raakte aan zijn been. Een andere jongen raakte licht gewond bij het incident.

De bestuurder van de auto is kort daarna aangehouden. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar wat zich precies op de Nijlstraat heeft afgespeeld.

Woensdag is de man voorgeleid voor de rechter-commissaris voor het opzettelijk toebrengen van zwaar lichamelijk letsel en ook voor bedreiging van beide jongens. De rechter-commissaris heeft besloten dat verdachte in voorlopige hechtenis blijft.Meer over dit onderwerp
  • Bestuurder vast na aanrijding kind Purmerend

    De politie heeft een 52-jarige Purmerender aangehouden, die zich meldde nadat hij was...
Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving

Zorgvraag van de week
Peter Borst
Beddenspecialist
Borst Bedden
Thema van de week: invloed dekbed op kwaliteit nachtrust
Lees verder