Drie bedrijven genomineerd voor Polderse ondernemersprijs

Ondernemersprijs 2016

ANNA PAULOWNA - Kinderopvangorganisatie Kappio in Anna Paulowna, Henk Kuijper Sloopwerken uit Wieringerwaard en Trabiss International (leverancier van machines, digitale uitlees- en meetapparatuur, ook Anna Paulowna) zijn de genomineerden voor de Polderse eretitel ’Ondernemer van het jaar 2016’.

Door Martijn Gijsbertsen - 2-12-2016, 11:00 (Update 2-12-2016, 11:38)

De drie kanshebbers zijn voorgedragen door en uit het midden van de ongeveer 140 leden van de Ondernemersvereniging Anna Paulowna (Ovap) uit Anna Paulowna, Breezand, Wieringerwaard en Van Ewijcksluis.

Nieuwjaarsreceptie

Wie zich de opvolger van Bouwbedrijf J.G. Appelman in Anna Paulowna mag noemen, wordt donderdagavond 12 januari bekend gemaak tijdens de nieuwjaarsreceptie in café/restaurant De Brug in Van Ewijcksluis.

Een jury met notaris Willemien Baalman, directeur René Winter (Appelman) en wethouder Theo Meskers bepaalt wie ’Ondernemer van het jaar’ wordt.

Publieksprijs

Voor de Publieksprijs, beschikbaar gesteld door CTR Hollands Kroon, kan van 14 december tot en met 5 januari worden gestemd via www.nhd.nl/ovap2016. Appelman sleepte die prijs vorig jaar ook in de wacht.Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving

Zorgvraag van de week
Jeroen Steens
Orthopedisch chirurg
Westfriesgasthuis
Thema van de week: heupoperaties bij ouderen
Lees verder