Vrouw uit Schagen ernstig gewond na val in huis

Foto’s: DNP.NU/Patrick de Jong
Bekijk Fotoserie

SCHAGEN - In een woning in de Hoep in Schagen is een vrouw donderdagavond ernstig gewond geraakt bij een val in huis. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

Door Jan Balk - 23-9-2016, 8:43 (Update 23-9-2016, 15:30)

Het incident gebeurde rond 23:00 uur. Vanwege de ernst van de situatie moest er een traumahelikopter worden ingezet., De helikopter landde in de buurt van het huis. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Dit artikel is ook in de nieuwsbrief verschenen. Bent u nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Meldt u zich dan hier aan!Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving
Stelling

Pestkoppen niet op cursus

Minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) denkt erover bedrijven met een cultuur van pesten en andere ongewenste omgangsvormen een cursus op te leggen. Hij bekijkt momenteel of een proef hiermee juridisch en in de praktijk kan werken. De cursus is een mogelijke nieuwe manier om in te grijpen en de achterliggende oorzaken aan te pakken. Het moet de bazen helpen het gedrag en de cultuur te veranderen. Niemand zal pesten op de werkvloer billijken, maar of een cursus het juiste antwoord is? Pestkoppen moeten niet op cursus, maar gewoon geschorst of ontslagen worden.

Stelling

Zorgvraag van de week
Peter Borst
Beddenspecialist
Borst Bedden
Thema van de week: nachtrust in vakantietijd
Lees verder