*

Noordhollands Dagblad - Oproep bloemendagen
 

Oproep bloemendagen

Door Van onze verslaggever - 12-3-2012, 17:02 (Update 12-3-2012, 17:02)

ANNA PAULOWNA - De pastorie van Anna Paulowna zoekt exposanten voor de jaarlijkse bloemendagen die dit jaar gehouden worden van 28 april tot en met 1 mei.

In en rondom de hervormde kerk aan de Molenvaart wordt een creatieve markt gehouden. Wie een mooie verzameling heeft of een creatieve hobby om tentoon te stellen, kan zich aanmelden voor een kraam via Yvon Wolters. Haar telefoonnummer is: 0223-532691.

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeeldingStelling

Paus is slimme marketingman

Paus Franciscus gaat de bezem door de kerk halen. De curie die het Vaticaan bestuurt, kreeg er van langs in de kerstboodschap. De kardinalen hebben ’spirituele alzheimer’ en moeten hun ziekten laten behandelen. De kerk moet er weer een van eenvoud worden, zo propageert de sobere paus. Weg met de tollenaars! Slimme marketing waar de kerk weer zieltjes mee kan winnen. Want er is door de nieuwe paus niets veranderd in de kerkstandpunten over voorbehoedmiddelen, homoseksualiteit, abortus en de vrouw als priester. De populaire paus is vooral een slimme marketingman.

Stelling
Het antwoord van...
Zaans Medisch Centrum
Miguel Sewnath
Orthopeed
22-12-2014 13:50 Vraag & antwoord

Proberen die ene map van de hoogste plank te pakken of die pan uit het bovenste keukenkastje te gebruiken, terwijl die plekken eigenlijk net iets te hoog zijn. Dat kunnen mensen die last hebben van een frozen shoulder beter vermijden. ,,Rust is de snelste en beste remedie bij deze aandoening", zegt orthopeed Miguel Sewnath van het Zaans Medisch Centrum. Hij beantwoordt deze week drie vragen over schouderklachten.

 

Lees verder!