Beverwijkse ’koopman’ Nico Koster (68) plotseling overleden

BEVERWIJK - Nico Koster is afgelopen maandag op 68-jarige leeftijd overleden. Hij was directeur van de Container Terminal Beverwijk en eigenaar van het terrein waar Riwald Recycling op is gevestigd.

Door Bart Vuijk - 30-11-2016, 16:15 (Update 1-12-2016, 15:30)

Nico Koster gaf lang leiding aan Koster Metalen. Na zijn pensionering trok hij zich terug. Hij gaf op de achtergrond leiding aan de holding die de grond bezit onder het schrootverwerkingsbedrijf in de Beverwijkse haven.

Zijn broer Frans Koster, voormalig wethouder in Beverwijk, is zeer verdrietig over het overlijden van Nico Koster. ,,Zijn dood kwam als een mokerslag bij mij aan. Hij had leukemie, en zijn milt was operatief verwijderd. Het leek juist weer goed met hem te gaan. Hij was een groot koopman voor wie gold: afspraak is afspraak. Nico was een enthousiast havenondernemer die altijd bezig was om de haven van Beverwijk gezamenlijk met andere ondernemers naar buiten te profileren.’’

Nico Koster was weduwnaar. Hij laat twee volwassen dochters en kleinkinderen achter. Koster wordt zaterdag om 10 uur gecremeerd op Westerveld.

Dit artikel is ook in de nieuwsbrief verschenen. Bent u nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Meldt u zich dan hier aan!Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving

Zorgvraag van de week
Rob Wouters
Oogarts
Oogcentrum Noordholland
Thema van de week: tranende ogen
Lees verder