Man gewond na klap tegen achterhoofd in Zwaag

ZWAAG - Een man is donderdagavond gewond geraakt bij een mishandeling op de Klagerstuin in Zwaag. Het slachtoffer werd hier op het achterhoofd geslagen.

De politie stuurde die avond een Burgernet-oproep uit waarin gevraagd werd uit te kijken naar drie verdachten, maar inmiddels is dat bijgesteld naar één persoon. Deze onbekend gebleven man is na de mishandeling weggerend en kon niet meer worden aangehouden.

Het slachtoffer is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Hij was door de klap niet goed aanspreekbaar en heeft nog geen goede verklaring af kunnen leggen.

Ook is er geen aangifte gedaan. Over de aanleiding voor de mishandeling is dan ook nog geen duidelijkheid.

Dit artikel is ook in de nieuwsbrief verschenen. Bent u nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Meldt u zich dan hier aan!Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving

Stelling

Handen af van Markermeer!

Er wordt stiekum wat afgepolderd in het Markermeer. Langs de Houtribdijk ontstaat het nodige nieuwe land. De ’luwtemaatregelen’ in het Hoornse Hop zijn afgekapt en dat was hoog tijd, want als we zo doorgaan wordt de Markerwaard toch gewoon aangelegd. Alleen dan stukje bij beetje. Dus: stoppen met nieuwe natuurplannetjes en eilanden. Handen af van het Markermeer!

Stelling
Zorgvraag van de week
Jeroen Steens
Orthopedisch chirurg
Westfriesgasthuis
Thema van de week: heupoperaties bij ouderen
Lees verder