Donald Trump in plaats van het varken bij bakker Hein Raat

MEDEMBLIK - Het grote marsepeinen varken, waar klanten van bakker Hein Raat in Medemblik altijd een stukje van af kunnen laten snijden, ziet er momenteel héél anders uit. Raat gaf zijn marsepein-artiest Rinus Mijnders de opdracht een Donald Trump van marsepein te maken.

,,Toch ook een soort varken’’, zegt Raat spottend. Een stukje van de nieuwe leider van de VS kost 3,25 euro per ons. ,,Hij weegt iets van drie kilo, ik ben erg benieuwd hoe hard hij gaat’’, aldus de bakker, die zelf nooit op Trump zou hebben gestemd als hij Amerikaan was. ,,Ach, je weet natuurlijk niet wat hij de wereld gaat brengen, maar ik had liever Clinton gehad. Je kan beter op een vrouw stemmen, dan krijg je nooit oorlog.’’Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving

Stelling

Handen af van Markermeer!

Er wordt stiekum wat afgepolderd in het Markermeer. Langs de Houtribdijk ontstaat het nodige nieuwe land. De ’luwtemaatregelen’ in het Hoornse Hop zijn afgekapt en dat was hoog tijd, want als we zo doorgaan wordt de Markerwaard toch gewoon aangelegd. Alleen dan stukje bij beetje. Dus: stoppen met nieuwe natuurplannetjes en eilanden. Handen af van het Markermeer!

Stelling
Zorgvraag van de week
Jeroen Steens
Orthopedisch chirurg
Westfriesgasthuis
Thema van de week: heupoperaties bij ouderen
Lees verder