Drechterlandseweg dicht na twee ongevallen bij Hoogkarspel

Foto DNP.NU
Bekijk Fotoserie

HOOGKARSPEL - De Drechterlandseweg (N302) was woensdagavond ter hoogte van Hoogkarspel in beide richtingen dicht door twee ongevallen die kort na elkaar plaatsvonden. Er viel een gewonde.

Door Internetredactie - 30-11-2016, 19:18 (Update 1-12-2016, 15:30)

Het eerste ongeluk was een kop-staartbotsing tussen drie auto’s. Hierbij viel een gewonde die per ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd..

Toen de ambulance zo’n tien minuten weg was, gebeurde er in de tegenovergestelde richting van het eerste ongeluk nog een kop-staartbotsing.

Hierbij waren vijf auto's betrokken. Vier auto's hiervan meegenomen door een berger de berging. Bij dit ongeval raakte niemand gewond.

De weg is rond 19.30 uur weer vrijgegeven.

Dit artikel is ook in de nieuwsbrief verschenen. Bent u nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Meldt u zich dan hier aan!Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving

Stelling

Handen af van Markermeer!

Er wordt stiekum wat afgepolderd in het Markermeer. Langs de Houtribdijk ontstaat het nodige nieuwe land. De ’luwtemaatregelen’ in het Hoornse Hop zijn afgekapt en dat was hoog tijd, want als we zo doorgaan wordt de Markerwaard toch gewoon aangelegd. Alleen dan stukje bij beetje. Dus: stoppen met nieuwe natuurplannetjes en eilanden. Handen af van het Markermeer!

Stelling
Zorgvraag van de week
Jeroen Steens
Orthopedisch chirurg
Westfriesgasthuis
Thema van de week: heupoperaties bij ouderen
Lees verder