Straatdealer opgepakt in Hoorn in Amsterdams onderzoek

AMSTERDAM - De Amsterdamse politie heeft de afgelopen weken acht verdachte drugsdealers aangehouden. De groep was vermoedelijk al jarenlang actief. Vier van hen zitten nog vast. De andere vier zijn volgens het Openbaar Ministerie (OM) op vrije voeten, maar blijven nog wel verdachte. De arrestaties hadden plaats in Amsterdam, Diemen en Hoorn.

Door ANP - 29-11-2016, 13:58 (Update 29-11-2016, 13:58)

De politie nam onder meer drugs, voertuigen, mobiele telefoons en geld in beslag. De eerste zeven personen, van wie zes mannen en een vrouw, werden op 15 november aangehouden. Ze zijn tussen de 26 en 52 jaar oud. De achtste persoon is afgelopen vrijdag door de rechter-commissaris in bewaring gesteld. De arrestaties hadden plaats in Amsterdam, Diemen en Hoorn.

De aanhoudingen komen nu pas naar buiten omdat de verdachten in beperkingen zaten, waardoor ze alleen contact met hun advocaat mochten hebben.Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving

Stelling

Handen af van Markermeer!

Er wordt stiekum wat afgepolderd in het Markermeer. Langs de Houtribdijk ontstaat het nodige nieuwe land. De ’luwtemaatregelen’ in het Hoornse Hop zijn afgekapt en dat was hoog tijd, want als we zo doorgaan wordt de Markerwaard toch gewoon aangelegd. Alleen dan stukje bij beetje. Dus: stoppen met nieuwe natuurplannetjes en eilanden. Handen af van het Markermeer!

Stelling
Zorgvraag van de week
Jeroen Steens
Orthopedisch chirurg
Westfriesgasthuis
Thema van de week: heupoperaties bij ouderen
Lees verder