Oudere vrouw gewond bij kop-staartbotsing in Hoorn

Foto: DNP.NU
Bekijk Fotoserie

HOORN - Een oudere vrouw is dinsdagmorgen gewond geraakt bij een kop-staartbotsing op de Provincialeweg in Hoorn. Ze is naar het ziekenhuis gebracht.

Door Milo Lambers - 29-11-2016, 13:09 (Update 29-11-2016, 13:10)

Het ongeval gebeurde rond kwart voor elf. Een auto met daarin een oudere man botste ter hoogte van de Oostergouw op een auto. In deze auto zaten vier personen, waaronder een kind. Alle inzittenden zijn nagekeken. Een oudere vrouw is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Door het ongeval moest het verkeer over één rijstrook in plaats van twee, maar door het tijdstip buiten de spits zorgde dit voor weinig oponthoud. Mogelijk heeft de felle zon een rol gespeeld bij de botsing.Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving

Stelling

Handen af van Markermeer!

Er wordt stiekum wat afgepolderd in het Markermeer. Langs de Houtribdijk ontstaat het nodige nieuwe land. De ’luwtemaatregelen’ in het Hoornse Hop zijn afgekapt en dat was hoog tijd, want als we zo doorgaan wordt de Markerwaard toch gewoon aangelegd. Alleen dan stukje bij beetje. Dus: stoppen met nieuwe natuurplannetjes en eilanden. Handen af van het Markermeer!

Stelling
Zorgvraag van de week
Jeroen Steens
Orthopedisch chirurg
Westfriesgasthuis
Thema van de week: heupoperaties bij ouderen
Lees verder