Vrouw en kinderen naar ziekenhuis na botsing in Hoorn

Foto: DNP.NU
Bekijk Fotoserie

HOORN - Een vrouw in een auto is dinsdagmorgen op de IJsselweg in Hoorn tegen een paal gereden. De vrouw, een meisje en een baby zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Door Milo Lambers - 29-11-2016, 12:55 (Update 29-11-2016, 15:30)

Het ongeval gebeurde rond 11:30 uur. De vrouw reed in een Audi, met daarin ook een kind en een baby. Op het rechte stuk tussen de Maasweg en het Kloosterhout stuurde ze ineens naar rechts, waarbij ze een lantaarnpaal raakte. Mensen die achter de vrouw reden, stopten om hulp te verlenen.

Het meisje en de baby zijn in de auto van een getuige gezet en hier gecontroleerd door ambulancepersoneel. Zij zijn, samen met de vrouw, per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Of de kinderen daadwerkelijk iets mankeren is onbekend. Het verkeer ondervond hinder van de aanrijding.

De vrouw heeft op het bureau een bloedtest ondergaan. Hieruit moet blijken of zij onder invloed was van medicijnen, alcohol of drugs.

Dit artikel is ook in de nieuwsbrief verschenen. Bent u nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Meldt u zich dan hier aan!Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving

Stelling

Handen af van Markermeer!

Er wordt stiekum wat afgepolderd in het Markermeer. Langs de Houtribdijk ontstaat het nodige nieuwe land. De ’luwtemaatregelen’ in het Hoornse Hop zijn afgekapt en dat was hoog tijd, want als we zo doorgaan wordt de Markerwaard toch gewoon aangelegd. Alleen dan stukje bij beetje. Dus: stoppen met nieuwe natuurplannetjes en eilanden. Handen af van het Markermeer!

Stelling
Zorgvraag van de week
Jeroen Steens
Orthopedisch chirurg
Westfriesgasthuis
Thema van de week: heupoperaties bij ouderen
Lees verder