Aanhouding bij woningbrand in Hoogkarspel

Foto’s: DNP.NU
Bekijk Fotoserie

HOOGKARSPEL - In de nacht van maandag op dinsdag heeft een brand gewoed in een woning aan de Weel in Hoogkarspel. De politie heeft een 34-jarige vrouw uit Hoogkarspel aangehouden.

De arrestant is ter plaatse behandeld voor het inademen van rook. Vermoedelijk heeft de vrouw de brand zelf aangestoken.

De brand woedde op de begane grond van een klein appartementencomplex, bij de brand zijn verder geen gewonden gevallen. Wel werden vier bovengelegen woningen ontruimd. Rond drie uur werd het sein ’brand meester’ gegeven. Door brandschade konden twee bewoners niet naar hun woningen terugkeren.

Hoe de brand is ontstaan wordt verder onderzocht.

Dit artikel is ook in de nieuwsbrief verschenen. Bent u nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Meldt u zich dan hier aan!Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving

Stelling

Handen af van Markermeer!

Er wordt stiekum wat afgepolderd in het Markermeer. Langs de Houtribdijk ontstaat het nodige nieuwe land. De ’luwtemaatregelen’ in het Hoornse Hop zijn afgekapt en dat was hoog tijd, want als we zo doorgaan wordt de Markerwaard toch gewoon aangelegd. Alleen dan stukje bij beetje. Dus: stoppen met nieuwe natuurplannetjes en eilanden. Handen af van het Markermeer!

Stelling
Zorgvraag van de week
Jeroen Steens
Orthopedisch chirurg
Westfriesgasthuis
Thema van de week: heupoperaties bij ouderen
Lees verder