Naaktfilmpje op internet beboet

ANP

WERVERSHOOF - ,,Een rattenstreek’’, noemde een vriend van Wervershover J. S. (24) de plaatsing van een naaktfilmpje van diens ex-vriendin in hun Whats app-groep.

Door Van onze verslaggever - 19-10-2016, 20:32 (Update 20-10-2016, 15:30)

En S. was het daarmee eens, zo liet hij bij de rechter blijken. Maar in zijn boosheid had hij na de definitieve relatiebreuk dingen gedaan waarvan hij achteraf spijt had.

S. had een relatie van vier jaar met de vrouw gehad. De eerste twee jaar waren mooi, de laatste een drama. Er waren volgens S. over een weer dingen gebeurd die niet hadden moeten gebeuren.

Op 8 december was de situatie geëscaleerd. S. had toen een oud door zijn ex gemaakt naaktfilmpje op de site van de Whatsapp-groep geplaatst. De vrouw deed aangifte. S. zei dat de beelden inmiddels verwijderd waren. ,,Het is geen vervelende meid. Dit had ze niet verdiend’’, blikte hij terug. Politierechter A. van der Perk wees erop, dat het delict dusdanig ernstig genomen wordt dat overwogen wordt er specifieke wetgeving voor op te stellen. S. werd veroordeeld tot een boete van vijfhonderd euro.

Dit artikel is ook in de nieuwsbrief verschenen. Bent u nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Meldt u zich dan hier aan!Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving

Zorgvraag van de week
Peter Borst
Beddenspecialist
Borst Bedden
Thema van de week: invloed dekbed op kwaliteit nachtrust
Lees verder