19-jarige Schagenaar onder bedreiging van vuurwapen beroofd in Hoogkarspel

Foto: ANP

HOOGKARSPEL - Een 19-jarige man uit Schagen is dinsdagavond in Hoogkarspel door twee mannen beroofd van zijn telefoon en portemonnee. Hij werd bedreigd met een mogelijk vuurwapen.

Door Internetredactie - 19-10-2016, 12:48 (Update 19-10-2016, 16:30)

Dat gebeurde om 22.47 uur op de Julianastraat.

Het slachtoffer werd gedwongen zijn spullen af te geven. De dader had volgens de politie een ’op een vuurwapen gelijkend voorwerp’ bij zich.

De verdachten vertrokken in onbekende richting.

Een verdachte is ongeveer 20 jaar oud en 1.85 meter lang. Hij heeft bruin haar en droeg een groene parka. De andere verdachte is ook rond de twintig jaar oud en zo’n 1.80 meter lang. Hij droeg een jas met witte letters en een capuchon. Deze persoon had het mogelijke vuurwapen vast.

Getuigen wordt verzocht contact op te nemen met de politie.

Dit artikel is ook in de nieuwsbrief verschenen. Bent u nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Meldt u zich dan hier aan!Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving

Stelling

Handen af van Markermeer!

Er wordt stiekum wat afgepolderd in het Markermeer. Langs de Houtribdijk ontstaat het nodige nieuwe land. De ’luwtemaatregelen’ in het Hoornse Hop zijn afgekapt en dat was hoog tijd, want als we zo doorgaan wordt de Markerwaard toch gewoon aangelegd. Alleen dan stukje bij beetje. Dus: stoppen met nieuwe natuurplannetjes en eilanden. Handen af van het Markermeer!

Stelling
Zorgvraag van de week
Jeroen Steens
Orthopedisch chirurg
Westfriesgasthuis
Thema van de week: heupoperaties bij ouderen
Lees verder