Droomhuis bouwen tijdens Lego-middag in Bovenkarspel

Foto Marcel Rob

BOVENKARSPEL - Bijna driehonderd kinderen vermaakten zich dinsdagmiddag opperbest in Sporthal De Flint in Bovenkarspel. Voor het tweede jaar hield kinderopvangorganisatie Smallsteps een Lego-middag.

Kinderen in de leeftijd van vier tot twaalf jaar van zeventien buitenschoolse opvanglocaties uit West-Friesland waren onder begeleiding naar De Flint gekomen om hun creativiteit de vrije loop te laten. Het leverde weer een hoop fraaie bouwwerkjes op. Zo maakten Britt (links), Evie (midden) en Naomi een droomhuis, compleet met zwembad.

,,Wij vinden Lego heel leuk’’, zei Naomi enthousiast. ,,We spelen er op de opvang ook vaak mee. Dus dit is een fijne middag voor ons.’’Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving

Stelling

Handen af van Markermeer!

Er wordt stiekum wat afgepolderd in het Markermeer. Langs de Houtribdijk ontstaat het nodige nieuwe land. De ’luwtemaatregelen’ in het Hoornse Hop zijn afgekapt en dat was hoog tijd, want als we zo doorgaan wordt de Markerwaard toch gewoon aangelegd. Alleen dan stukje bij beetje. Dus: stoppen met nieuwe natuurplannetjes en eilanden. Handen af van het Markermeer!

Stelling
Zorgvraag van de week
Jeroen Steens
Orthopedisch chirurg
Westfriesgasthuis
Thema van de week: heupoperaties bij ouderen
Lees verder