Klappen uitgedeeld na botsing tieners uit Medemblik en Hoorn

Foto: ANP

HOORN - Een 16-jarige jongen uit Hoorn is vrijdagmiddag door de politie aangehouden. De jongeman wordt verdacht van mishandeling van een leeftijdsgenoot uit Medemblik. Dit zou gebeurd zijn bij de McDonald’s langs de A7 bij Hoorn en Berkhout.

De mishandeling vond rond 13:15 uur plaats. Het slachtoffer en de verdachte zouden even daarvoor een kleine aanrijding hebben gehad. De Medemblikker zou hierna zijn doorgereden en de jongen uit Hoorn ging hem achterna om verhaal te halen. Hierbij heeft de verdachte klappen uitgedeeld aan het slachtoffer.

De jongen uit Hoorn is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De jongen uit Medemblik heeft lichte verwondingen opgelopen.Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving
Stelling


Stelling

Opruiing

Een Hoornaar plaatste een bericht op Facebook waarin hij hoopte dat het evenement ’Ratten vangen in Zaandam’ (Poelenburg) zou doorgaan. Politie ging 's avonds bij hem thuis en in zijn horecazaak langs met het dringend verzoek het bericht van Facebook te halen omdat dit als opruiing gezien zou kunnen worden. Het is goed dat de politie alert is, maar hiermee ging zij over de schreef.

Stelling
Zorgvraag van de week
Peter Borst
Beddenspecialist
Borst Bedden
Thema van de week: nachtrust in vakantietijd
Lees verder