Vier aanhoudingen in drugsonderzoek Den Helder

Foto: ANP

DEN HELDER - De politie heeft vier verdachten kunnen aanhouden in een onderzoek naar drugs en gestolen goederen in Den Helder. Drie mannen en een vrouw handelden onder andere vanuit een woning aan de Waddenzeestraat in verdovende middelen.

Ook op andere locaties in de stad werden huiszoekingen gedaan. De politie heeft vier kilo drugs, tientallen XTC-pillen, apparatuur om drugs mee te maken en gestolen scooters in beslag genomen.

Bij een eerste huiszoeking op 6 september werd een 33-jarige man uit Den Helder aangehouden. Later zijn er nog twee mannen opgepakt. Op 20 september werd een vierde verdachte, een eveneens 33-jarige vrouw uit Den Helder, gearresteerd. De politie sluit niet uit dat er meerdere aanhoudingen zullen volgen.

De 33-jarige mannelijke verdachte zit nog in voorlopige hechtenis. De vrouw wordt aanstaande vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. De twee andere mannen zijn vrijgelaten, maar blijven nog wel verdacht. Het onderzoek wordt voortgezet.Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving
Stelling

Vervroeg de verkiezingen

Als de algemene politieke beschouwingen dit jaar iets duidelijk hebben gemaakt, is het wel dat de verkiezingscampagnes al zijn begonnen. Zelden ging het in de debatten over de inhoud van de plannen van het kabinet. Wel werd er gediscussieerd over wat de premier in het tv-programma Zomergasten had gezegd. Omdat daadkrachtig besturen er niet in zit in verkiezingstijd, zou het goed zijn als het advies van Hans Wiegel wordt opgevolgd. Vervroeg de verkiezingen met enkele maanden. Des te sneller wordt er weer gewoon geregeerd.

Stelling

Zorgvraag van de week
Peter Borst
Beddenspecialist
Borst Bedden
Thema van de week: nachtrust in vakantietijd
Lees verder