Terug in de tijd met ’parade der sterren’ in Den Helder

PR-foto
Host Miss April Summer

DEN HELDER - ,,Bloednerveus ben ik. Er is een filmploeg en apart nog een fotograaf aanwezig’’, vertelt Sonny de Kruijff, oud eigenaresse van café Chez Nous.

Door Monique Trijsburg - 22-9-2016, 20:31 (Update 22-9-2016, 20:44)

Ze heeft het over de Hollywood Party die zaterdagavond ter ere van haar 65e verjaardag plaatsvindt in Studio 62 op Willemsoord. De Kruijff die tot vijftien jaar terug het gay café op de hoek van de Emmastraat naast het pand de ABN Amrobank runde viert samen met haar toenmalige klanten nog één keer het feestje van weleer.

Een avond vol amusement, glamour en glitter waarin dragqueens met elkaar de strijd aangaan in een heuse verkiezing. Sterren als Adèle, The Star Sisters, Whitney Houston en vele andere Hollywoodsterren en dragqueens maken hun entree in een Old Timer tijdens ’de parade der sterren’ tussen 21.00 uur en 22.00uur die van de Hachi Lounge naar Studio 62 rijdt.

Miss April Summer (Hildo Groen) is de host van het feest. Na de parade begint het feest dat niet openbaar toegankelijk is. Het feest, dat bol staat van spraakmakende optredens, zal als vanouds tot in de late uurtjes doorgaan.Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving
Stelling

Vervroeg de verkiezingen

Als de algemene politieke beschouwingen dit jaar iets duidelijk hebben gemaakt, is het wel dat de verkiezingscampagnes al zijn begonnen. Zelden ging het in de debatten over de inhoud van de plannen van het kabinet. Wel werd er gediscussieerd over wat de premier in het tv-programma Zomergasten had gezegd. Omdat daadkrachtig besturen er niet in zit in verkiezingstijd, zou het goed zijn als het advies van Hans Wiegel wordt opgevolgd. Vervroeg de verkiezingen met enkele maanden. Des te sneller wordt er weer gewoon geregeerd.

Stelling

Zorgvraag van de week
Peter Borst
Beddenspecialist
Borst Bedden
Thema van de week: nachtrust in vakantietijd
Lees verder