Jongen (11) in Julianadorp overvallen door mannen met Anonymous-maskers

Mannen met zogeheten Anonymous-maskers bij een protestmars vorig jaar. Deze foto dient ter illustratie: dit is geen foto van de verdachten. Archieffoto Hollandse Hoogte

JULIANADORP - De politie zoekt getuigen van de brutale overval op een jongen van elf jaar door liefst drie gemaskerde mannen.

Door Hedzer Faber - 22-9-2016, 10:46 (Update 22-9-2016, 14:28)

Dit gebeurde al op vrijdag 12 augustus 2016 rond half negen 's avonds in Kruiszwin in Julianadorp vlakbij snackbar de Slenk. Het elfjarige slachtoffer werd van zijn Ox-board geduwd door drie jongemannen.

De jongen viel hierdoor en werd toen hij op de grond lag geschopt. Een van de jongens ging ervandoor op het board van het slachtoffer. Er werd geprobeerd zijn telefoon af te pakken maar dit mislukte. De jongen wist zich te verweren waarop de drie jongens ervandoor gingen.

Het slachtoffer moest naar de huisartsenpost en bleek een scheurtje in zijn rechterpols te hebben van de val. Verder had hij wat blauwe plekken en is zijn board beschadigd en zijn telefoon stuk.

De politie is op zoek naar de drie jongens die probeerden deze jongen te beroven. Van hen is het volgende signalement bekend:

Verdachte 1: blanke jongen, 1.85 meter lang, 19/20 jaar oud; dun postuur; rood Nikepak; blauwe Nikeschoenen en hoody over het masker.

Verdachte 2: blanke jongen,1.85 meter lang, 19/20 jaar oud, stevig postuur, grijs Nikepak en hoody over het masker.

Verdachte 3: Getinte jongen, 1.90 meter lang, 17 jaar oud, dun postuur, zwart Nikepak en hoody over masker.

Wie meer weet kan bellen met de politie (0900-8844) of gebruik maken van dit tipformulier.Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving
Stelling

Kiesdrempel is hard nodig

Forum voor Democratie, de beweging die zicht inzette voor de komst van het Oekraïne-referendum, doet volgend jaar mee aan de Tweede Kamerverkiezingen. De club van Thierry Baudet neemt het dan onder meer op tegen nieuwkomers VNL, Denk en de OndernemersPartij. Het risico bestaat dat Nederland straks alleen nog splinterpartijen telt en dat je voor een kabinetsformatie minimaal vijf partijen nodig hebt. Om Nederland niet onbestuurbaar te maken moet er net als in Duitsland een kiesdrempel worden ingevoerd, waarbij je pas met 5 procent van de stemmen in de Kamer komt.

Stelling

Zorgvraag van de week
Peter Borst
Beddenspecialist
Borst Bedden
Thema van de week: nachtrust in vakantietijd
Lees verder