Drie inbrekers gepakt in Stompetoren

STOMPETOREN - De politie heeft maandagavond drie inbrekers gepakt in Stompetoren. De mannen werden betrapt op de Oterlekerweg.

Door Milo Lambers - 29-11-2016, 11:57 (Update 29-11-2016, 11:57)

De politie nam polshoogte in de straat na een melding van verdacht gedrag. De politie zag een voertuig met daarin drie persoon over de Oterlekerweg rijden. De auto stopte en twee mannen stapten uit. Toen zij de politie zagen, probeerden zij te vluchten. De politie wist dat te voorkomen. De persoon in de auto ging er vandoor, maar werd verderop tegengehouden.

Het drietal had geen duidelijke verklaring voor hun aanwezigheid in de straat en toen de agenten inbrekerswerktuigen en een iPad zagen liggen in de auto, bestond het vermoeden dat zij mogelijk hadden ingebroken. Bij het bekijken van de tablet bleek deze van een bewoner van een woning aan de Oterlekerweg te zijn. Toen agenten bij de woning kwamen zagen zij dat er was ingebroken.

Politiehond Loki is ook nog ter plaatse gekomen en heeft handschoenen, een muts en een telefoon van de daders aangetroffen. Het drietal, in de leeftijd van 18, 31 en 23 jaar, is aangehouden.Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving

Zorgvraag van de week
Rob Wouters
Oogarts
Oogcentrum Noordholland
Thema van de week: tranende ogen
Lees verder