Blueslegende opent zesde editie Alkmaar Blues Express

JJfoto.nl / Jan Jong
Tail Dragger in het Filmhuis Alkmaar

ALKMAAR - James Yancy Jones (75) uit de Arkansas in de Verenigde Staten, wereldwijd bekend als de legendarische ’Tail Dragger’, opende vrijdag in het Filmhuis de zesde editie van Alkmaar Blues Express.

Door Rob Bakker - 23-9-2016, 20:26 (Update 23-9-2016, 20:26)

Zaterdag en zondag wordt dat op vijf buitenpodia en in talloze horecagelegenheden voortgezet. Met 78 bands is Alkmaar Blues Express het grootste meerdaagse bluesfestival van het land. Samen met ’Shopping Night’(vanavond opnieuw in de binnenstad) trok het in voorgaande jaren tussen de 75.000 en 100.000 bezoekers.Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving
Stelling

Pestkoppen niet op cursus

Minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) denkt erover bedrijven met een cultuur van pesten en andere ongewenste omgangsvormen een cursus op te leggen. Hij bekijkt momenteel of een proef hiermee juridisch en in de praktijk kan werken. De cursus is een mogelijke nieuwe manier om in te grijpen en de achterliggende oorzaken aan te pakken. Het moet de bazen helpen het gedrag en de cultuur te veranderen. Niemand zal pesten op de werkvloer billijken, maar of een cursus het juiste antwoord is? Pestkoppen moeten niet op cursus, maar gewoon geschorst of ontslagen worden.

Stelling

Zorgvraag van de week
Peter Borst
Beddenspecialist
Borst Bedden
Thema van de week: nachtrust in vakantietijd
Lees verder