12-jarige Alkmaarder geschopt en geslagen door leeftijdsgenoten

ALKMAAR - Een 12-jarige jongen uit Alkmaar is donderdagavond in zijn woonplaats door een groepje leeftijdsgenoten mishandeld. De politie heeft één van zijn belagers meegenomen naar het bureau.

Het slachtoffertje was aan het skaten in het Oosterhoutpark. Daar werd hij door drie jongens aangesproken die hem vroegen een bal te pakken. Toen de jongen duidelijk maakte dat hij dat niet wilde doen, werd het drietal vervelend en begon de jongen te slaan en te schoppen. De jonge Alkmaarder heeft hier licht letsel aan overgehouden. Ook pakte één van de jongens de fietssleutels van de jongen af en ging er vandoor.

De politie werd ingeschakeld, agenten hadden het trio al snel gevonden. De drie gaven toe ruzie te hebben gehad met hun stadsgenootje. Een 12-jarige jongen uit Alkmaar die de fietssleutels had gestolen, werd aangehouden en moest mee naar het bureau.Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving
Stelling

Pestkoppen niet op cursus

Minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) denkt erover bedrijven met een cultuur van pesten en andere ongewenste omgangsvormen een cursus op te leggen. Hij bekijkt momenteel of een proef hiermee juridisch en in de praktijk kan werken. De cursus is een mogelijke nieuwe manier om in te grijpen en de achterliggende oorzaken aan te pakken. Het moet de bazen helpen het gedrag en de cultuur te veranderen. Niemand zal pesten op de werkvloer billijken, maar of een cursus het juiste antwoord is? Pestkoppen moeten niet op cursus, maar gewoon geschorst of ontslagen worden.

Stelling

Zorgvraag van de week
Peter Borst
Beddenspecialist
Borst Bedden
Thema van de week: nachtrust in vakantietijd
Lees verder