Karin Bloemen zoekt lokaal zangtalent

HEERHUGOWAARD - Karin Bloemen zoekt lokaal jong zangtalent om samen met haar een nummer te zingen in haar voorstelling in theater Cool in Heerhugowaard op 24 en 25 januari.

Het gaat om een nummer in haar programma ’Volle Bloei’ rond de vraag: Wanneer ben je in de bloei van je leven? Sommige mensen bloeien jonge, voor anderen begint het leven na hun 40e en sommigen bloeien pas echt op als ze met pensioen zijn.

Om ook talent in de knop ‘tot volle bloei’ te laten komen, geeft Karin bij elke voorstelling een lokaal jong talent de mogelijkheid een nummer met haar te zingen.

Wie niet ouder is dan 25 en graag op het podium wil staan met Karin Bloemen kan zich aanmelden door contactgegevens en een zangfilmpje vóór 24 oktober te sturen naar info@coolkunstencultuur.nl.

Meer informatie over de zoektocht en de voorwaarden van het aanmelden staat op de website: www.coolkunstencultuur.nl Na 24 oktober maakt Cool een selectie van de meest geschikte talenten, waarna Karin Bloemen één talent uitkiest om met haar op te treden in Heerhugowaard.Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving
Stelling

Kiesdrempel is hard nodig

Forum voor Democratie, de beweging die zicht inzette voor de komst van het Oekraïne-referendum, doet volgend jaar mee aan de Tweede Kamerverkiezingen. De club van Thierry Baudet neemt het dan onder meer op tegen nieuwkomers VNL, Denk en de OndernemersPartij. Het risico bestaat dat Nederland straks alleen nog splinterpartijen telt en dat je voor een kabinetsformatie minimaal vijf partijen nodig hebt. Om Nederland niet onbestuurbaar te maken moet er net als in Duitsland een kiesdrempel worden ingevoerd, waarbij je pas met 5 procent van de stemmen in de Kamer komt.

Stelling

Zorgvraag van de week
Peter Borst
Beddenspecialist
Borst Bedden
Thema van de week: nachtrust in vakantietijd
Lees verder