Gewonde bij botsing auto en vrachtwagen in Egmond aan den Hoef

Foto’s: DNP.NU
Bekijk Fotoserie

EGMOND AAN DEN HOEF - Een vrachtwagen is donderdagochtend in botsing gekomen met een auto op de Hoeverweg in Egmond aan den Hoef. Daarbij raakte de bestuurder van de auto gewond.

De auto, een Renault Kangoo, reed vanaf de Krommedijk de Hoeverweg op. De vrachtwagen reed op de Hoeverweg en botste achterop de auto, waardoor de Kangoo eerst tegen een voorrangsbord botste en vervolgens via een paal in de bosjes tot stilstand kwam.

De toedracht van het ongeval is niet bekend. De auto is total loss, de bestuurder is overgebracht naar het ziekenhuis.Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving
Stelling

Kiesdrempel is hard nodig

Forum voor Democratie, de beweging die zicht inzette voor de komst van het Oekraïne-referendum, doet volgend jaar mee aan de Tweede Kamerverkiezingen. De club van Thierry Baudet neemt het dan onder meer op tegen nieuwkomers VNL, Denk en de OndernemersPartij. Het risico bestaat dat Nederland straks alleen nog splinterpartijen telt en dat je voor een kabinetsformatie minimaal vijf partijen nodig hebt. Om Nederland niet onbestuurbaar te maken moet er net als in Duitsland een kiesdrempel worden ingevoerd, waarbij je pas met 5 procent van de stemmen in de Kamer komt.

Stelling

Zorgvraag van de week
Peter Borst
Beddenspecialist
Borst Bedden
Thema van de week: nachtrust in vakantietijd
Lees verder