Go Ahead zonder Duits in degradatiekraker

ANP
Go Ahead zonder Duits in degradatiekraker

KERKRADE - Go Ahead Eagles begint vrijdagavond zonder aanvoerder Sander Duits aan de degradatiekraker tegen Roda JC. De 33-jarige middenvelder zit op de bank omdat hij op het kunstgras in Kerkrade geen risico wil nemen met zijn zwakke knie. Duits wordt vervangen door Sébastien Locigno.

Door ANP - 17-2-2017, 19:30 (Update 17-2-2017, 20:07)

Voorin keert Elvis Manu na een schorsing terug in de ploeg. Manu vervangt Ludcinio Marengo in het elftal van trainer Hans de Koning. Sam Hendriks staat opnieuw in de spits, nadat hij vorige week tegen ADO Den Haag een cruciale rol had gespeeld met twee doelpunten (3-1).

Go Ahead Eagles staat op de vijftiende plaats in de eredivisie, net boven de degradatiezone. Roda JC heeft twee punten minder en houdt hekkensluiter ADO Den Haag alleen op basis van het doelsaldo nog onder zich.

Trainer Yannis Anastasiou voerde vrijdagavond kort voor de aftrap nog een wissel door in zijn opstelling. Vleugelspits Mikhail Rosheuvel stond aanvankelijk op het wedstrijdformulier, maar hij werd om onbekende redenen vervangen door Gyliano van Velzen.Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving

Zorgvraag van de week
Peter Borst
Beddenspecialist
Borst Bedden
Thema van de week: invloed dekbed op kwaliteit nachtrust
Lees verder