'Carpool Karaoke succes door George Michael' [video]

ANP
'Carpool Karaoke succes door George Michael'

NEW YORK - Carpool Karaoke was nooit een succes geworden als George Michael niet had gefigureerd in een vroege versie van het populaire The Late Late Show-programmaonderdeel. Dat zei talkshowhost James Corden dinsdag in zijn programma. Volgens hem wilden in eerste instantie maar weinig artiesten meedoen.

Door ANP - 4-1-2017, 20:17 (Update 4-1-2017, 22:45)

De vorige maand overleden George inspireerde James om Carpool Karaoke op te zetten toen hij presentator van The Late Late Show werd in 2015. Vier jaar eerder zetten de twee de basis voor de filmpjes in een sketch voor het Britse liefdadigheidsevenement Red Nose Day.

"Toen we met de show begonnen, probeerden we mensen in Carpool Karaoke te krijgen. Er wilden echter maar weinig artiesten meedoen", aldus Corden.

"We stuurden bij de uitnodigingen ook het fragment van mij en George en toen we bij Mariah Carey uitkwamen was zij de eerste die ja zei. Ze stelde: als George het leuk vond, dan vind ik dat ook."

"Persoonlijk hebben wij hier bij de show veel aan hem te danken", besloot Corden zijn emotionele betoog. "George, we zullen je enorm missen."

(App-gebruikers zien een video hier)Meer over dit onderwerp
  • Carpool Karaoke gaat achter betaalmuur [video's]

    Apple Music heeft een opvallende aankoop gedaan. De streamingdienst koopt de rechten...
Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving

Zorgvraag van de week
Rob Wouters
Oogarts
Oogcentrum Noordholland
Thema van de week: tranende ogen
Lees verder