*

Noordhollands Dagblad - Lezersacties
 
21-07-2014 00:00

Pampus is een monumentaal  Forteiland voor de kust van Amsterdam met 400 jaar Oer-Hollandse geschiedenis en avontuur. Forteiland Pampus zit vol verhalen, die teruggaan tot de VOC-tijd, toen schepen uit de Oost op weg naar Amsterdam voor Pampus kwamen te liggen.

01-07-2014 00:00

Wilt u heerlijk relaxen aan het strand, op vakantie of gewoon lekker in de tuin? Dat kan! Speciaal voor u hebben wij een Zomer-Leespakket samengesteld met romans om bij weg te dromen, inspirerende tijdschriften en een puzzelboekje vol breinbrekers. Dit alles hebben we verpakt in een hippe strandtas.

18-07-2014 00:00

Als lezer van de krant kunt u deze zomer wel erg voordelig een dagje uit met uw (klein)kinderen. Profiteer nu van deze spectaculaire actie en koop een entreeticket van een populair attractiepark of dierentuin met kortingen oplopend tot maar liefst 40%*. Wees er snel bij, want op=op!

24-06-2014 00:00

Deze zomer organiseert uw krant een geheel verzorgde vaartocht naar de Spakenburgse dagen.Stelling

Sancties mogen euro’s kosten

Minister Frans Timmermans van Buitenlandse Zaken ‘sluit geen enkele sanctie tegen Rusland uit’, zei hij in Brussel tijdens een persconferentie. Ook economische sancties niet. Dat is nogal wat, want de import uit Rusland was in 2012 zo’n 20 miljard euro waard (vooral gas en olie) en de export had een waarde van 7 miljard (machines, chemie, landbouwproducten, levensmiddelen). Timmermans heeft gelijk. Onze waardigheid staat op het spel. Daarom: grenzen dicht voor Russische waren! We laten ons niet voor onze handel vernederen. Sancties mogen ons best een paar euro’s kosten.

Stelling
Het antwoord van...
Oogcentrum Noordholland
Rob Wouters
Oogarts
21-07-2014 07:00 Vraag & antwoord

Iedereen krijgt met staar te maken in zijn leven. Het is een aandoening die niet te voorkomen is. ,,Maar wel te genezen”, stelt oogarts Rob Wouters van Oogcentrum Noordholland gerust. Bij staar wordt het zicht troebel door verharding en minder transparant worden van de ooglens. Meestal gebeurt dit op latere leeftijd, maar in sommige gevallen komt het al eerder voor. De oplossing is een operatie. Wouters beantwoordt drie vragen over staar. 

Lees verder!