*

Noordhollands Dagblad - Lezersacties
 
21-07-2014 00:00

Pampus is een monumentaal  Forteiland voor de kust van Amsterdam met 400 jaar Oer-Hollandse geschiedenis en avontuur. Forteiland Pampus zit vol verhalen, die teruggaan tot de VOC-tijd, toen schepen uit de Oost op weg naar Amsterdam voor Pampus kwamen te liggen.

01-07-2014 00:00

Wilt u heerlijk relaxen aan het strand, op vakantie of gewoon lekker in de tuin? Dat kan! Speciaal voor u hebben wij een Zomer-Leespakket samengesteld met romans om bij weg te dromen, inspirerende tijdschriften en een puzzelboekje vol breinbrekers. Dit alles hebben we verpakt in een hippe strandtas.

25-07-2014 00:00

Vanuit uw regio brengen wij u op 3, 10, 17 en 24 september in de luxe touringcar naar de Royal Leerdam Crystal. U wordt ontvangen met een kopje koffie en een 1,5 uur durende rondleiding door deze eeuwenoude en traditionele Hollandse kristalfabriek.

18-07-2014 00:00

Als lezer van de krant kunt u deze zomer wel erg voordelig een dagje uit met uw (klein)kinderen. Profiteer nu van deze spectaculaire actie en koop een entreeticket van een populair attractiepark of dierentuin met kortingen oplopend tot maar liefst 40%*. Wees er snel bij, want op=op!

24-06-2014 00:00

Deze zomer organiseert uw krant een geheel verzorgde vaartocht naar de Spakenburgse dagen.


Stelling

Lucille ondergang voor Lingo

Niet de verhuizing naar een ander net is de doodsteek geworden voor het spelletjesprogramma Lingo, maar het te lang vasthouden aan Lucille Werner als presentatrice. Dit spelletjesprogramma, waar indertijd premier Balkenende zich nog hard voor heeft gemaakt, was gewoon toe aan opfrisbeurt. Naast een nieuwe aanpak was daarbij ook een nieuwe frisse presentator of presentatrice noodzakelijk. Het is te makkelijk om de ondergang nu alleen te wijten aan de netverhuizing.

Stelling
Het antwoord van...
Oogcentrum Noordholland
Rob Wouters
Oogarts
22-07-2014 16:05 Vraag & antwoord

Iedereen krijgt met staar te maken in zijn leven. Het is een aandoening die niet te voorkomen is. ,,Maar wel te genezen”, stelt oogarts Rob Wouters van Oogcentrum Noordholland gerust. Bij staar wordt het zicht troebel door verharding en minder transparant worden van de ooglens. Meestal gebeurt dit op latere leeftijd, maar in sommige gevallen komt het al eerder voor. De oplossing is een operatie. Wouters beantwoordt drie vragen over staar. 

Lees verder!